Henkilökunta

Hammaskeiju pastillit tehdään Riihimäellä. Tehtaallamme työskentelee täysipäiväisesti neljä henkilöä ja tällä sivulla pääset tutustumaan heihin hieman lisää.

Pertti

XyliMind Oy:n eli Hammaskeijun toimitusjohtaja. Hän on myös yksi pääosakkaistamme ja yrityksen perustajista. Pastilliemme herkullinen maku juontaa juurensa häneen, sillä Pertti on aiemmin luonut uraansa makeuttajateollisuudessa.

Pertti on se mukava mies, jonka kanssa pääsette useimmiten keskustelemaan soitellessanne asiakaspalvelunumeroomme.

Pertti
Tommi

Tommi

Tommi on meidän pastillivalmistajamme. Tämän miehen käsissä syntyy tuhansittain herkullisia Hammaskeijuja viikottain. Tommilla on paljon hyviä visioita ja laatu on hänelle työssään erityisen tärkeää.

Tommi omaa positiivisen ja ahkeran asenteen mikä onkin silmiin pistävää jo heti ensi tapaamisesta lähtien.

Anu

Anu on varsinainen supernainen, joka vastaa pastillien pakkaamisesta ja postittamisesta. Anu auttaa ammattimaisella otteellaan myös erilaisissa toimiston paperihommissa tarvittaessa.

Siisteys on meille erityisen tärkeää ja Anu onkin sen kanssa ihan omaa luokkaansa. Kun me muut vasta tajuamme, että olisi aika taas laittaa paikkoja kuntoon on hän jo homman hoitanut.

Anu
Ninni

Ninni

Hammaskeijun ulkoistettu markkinointisuunnittelija. Ninni pyörittää digitaalista markkinointiamme oman SOMENIA-nimisen yrityksensä kautta. Ninni on markkinoinnin ammattilainen, jolta löytyy pohjakoulutuksena myös hammashoitajan ammattitutkinto. Ninnin suun terveystausta pääseekin oikeuksiinsa Hammaskeijun markkinointihommissa ja antaa oivan lisän tiimiimme myös teoreettisesta näkökulmasta. 

Jaana

Jaana on uusin lisäys Hammaskeijun tiimiin, tosin hän on jo aiemminkin ollut Hammaskeijulla sijaisena/tuuraajana, mutta nyt vakituisena. Hänen reipas ja aikaansaava asenteensa auttaa oikeastaan kaikessa tarvittavassa. Jaanan pääasiallinen työ on pakata ja postittaa tilauksenne ja varmistaa, että pastilleja riittää hyllyssä myös huomenna.

Jaanalla on muuten hyvä laulunääni ja me saammekin aina säännöllisesti nauttia hänen hiljaisesta hyräilystään työnlomassa. Hän ei aina välttämättä edes itse tiedosta sitä mutta meidän onneksemme se on enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

Jaana