Henkilökunta

Hammaskeiju pastillit tehdään Riihimäellä. Tehtaallamme työskentelee täysipäiväisesti neljä henkilöä ja tällä sivulla pääset tutustumaan heihin hieman lisää.

Pertti

XyliMind Oy:n eli Hammaskeijun toimitusjohtaja. Hän on myös yksi pääosakkaistamme ja yrityksen perustajista. Pastilliemme herkullinen maku juontaa juurensa häneen, sillä Pertti on aiemmin luonut uraansa makeuttajateollisuudessa.

Pertti on se mukava mies, jonka kanssa pääsette useimmiten keskustelemaan soitellessanne asiakaspalvelunumeroomme.

Pertti
Tommi

Tommi

Tommi on meidän pastillivalmistajamme. Tämän miehen käsissä syntyy tuhansittain herkullisia Hammaskeijuja viikottain. Tommilla on paljon hyviä visioita ja laatu on hänelle työssään erityisen tärkeää.

Tommi omaa positiivisen ja ahkeran asenteen mikä onkin silmiin pistävää jo heti ensi tapaamisesta lähtien.

Anu

Anu on varsinainen supernainen, joka vastaa pastillien pakkaamisesta ja postittamisesta. Anu auttaa ammattimaisella otteellaan myös erilaisissa toimiston paperihommissa tarvittaessa.

Siisteys on meille erityisen tärkeää ja Anu onkin sen kanssa ihan omaa luokkaansa. Kun me muut vasta tajuamme, että olisi aika taas laittaa paikkoja kuntoon on hän jo homman hoitanut.

Anu
Ninni

Ninni

Hammaskeijun Markkinointivastaava. Sosiaalinen media on Ninnin työssä hyvin olennaisessa roolissa ja Hammaskeijun some-kanavat ovatkin viime aikoina täyttyneet ahkerasti pääosin hänen päivityksistään.

Ninni on aiemmalta ammatiltaan myös hammashoitaja, joten suun terveyteen liittyvät asiat ovat hänelle ihan erityisellä tavalla lähellä sydäntä.