Valmistaja: Hubbis

Hubbis annospakkaukset, 50kpl

Tuotekoodi: 998 19,00€ 165,22€/kg
Määrä: kpl
Lisää tietoa tuotteen kotisivulta.

Nyt saatavilla Hubbiksia pienemmissä annospusseissa. Yksi annospakkaus sisältää neljä pastillia eli 2,3 g Hubbiksia.

Pakkaus sisältää 2,3g x 50 kpl pieniä annospakkauksia, jotka ovat kivoja lasten kutsuille, hotellin vastaanottoon tai vaikka ruokalan pöytiin. 

Hammaskeiju Hubbis on makumatka tivolin taikaan. Sen maku on jotain taianomaista ja jollekin se saattaa tuoda elävänä mieleen omat lapsuusmuistot. Toisen suussa Hubbis maistuu hattaralta, kun taas toisen herkkunystyrät huutavat tikkaria tai purkkaa. Hubbiksen maku on ainutlaatuinen eikä muita vastaavia löydy. Makean raikas maku saa karusellin pyörimään suussasi, etkä takuulla halua hypätä pois näistä kyydeistä! 

Kaikki pastillimme ovat gluteenittomia eikä ne sisällä mitään eläinperäistä. Käyttämämme aromit ovat luontaisia ja luontaisen kaltaisa ja lisäaineitakin on vähemmän kuin markkinoiden monissa muissa pastilleissa. Kappalehinnaltaan Hammaskeijut ovat markkinoiden edullisimmat. Koska lisäaineita ei juurikaa ole, jää tilaa aidoille mauille. Sen huomaakin heti ensi maistamalla, sillä pastillimme vievät kielen mennessää niin lapsilla, kuin aikuisillakin. 

Sisältää makeutusainetta, liiallisella käytölla saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia.

Ainesosat: 

Makeutusaine (ksylitol 97%), kiinteyttämisaine (E470b, E466), aromit 

Ravintoarvo per 100g:

Energia 1015kJ (242 kcal)
Rasva 1,5g, josta tyydyttynyttä 1,5g
Hiilihydraattia 97g, josta sokereita 0g
Proteiini 0g
Suola 0g

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio