Valmistaja: Trio

Hammaskeiju Trio 500 g kotiin toimitettuna

Tuotekoodi: 408 20,90€ 41,80€/kg
Määrä: kpl

Hammaskeiju Trio 500 g, sisältää metsämarjan, päärynän ja greipin makuisia täysksylitolipastilleja. Metsämarja-pastillit saavat värinsä luomumustikkajauheesta ja greippi-pastillit luomukarpalojauheesta.

Kotiin toimitettuna Postin Pikkupaketti-ehtojen mukaisesti.

HUOM! Tämän vaihtoehdon hintaan on lisätty Postin pikkupaketin toimituskulut. Mikäli tilaat myös muita tuotteita, valitsethan ystävällisesti tuotteen numero 108 Trio 700 g, joka on saman hintainen mutta ei sisällä vielä toimituskuluja.

Uutta! Laita hyvä kiertämään. Voit nyt tilata paketin myös lahjaksi oman henkilökohtaisen viestin siivittämänä. Huomioithan, että mikäli tilaat paketin suoraan ystäväsi postilaatikkoon ja haluat lisätä toimitukseen oman viestisi, pääset täyttämään sen kassalla erikseen ilmoitettuun kohtaan. 

Pikkupaketin vastaanottaminen: Posti toimittaa lähetykset vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikkoon. Toimitukset tehdään arkipäivisin.

Mikäli lähetys ei mahdu postiluukkuun tai -laatikkoon, se toimitetaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Jos vastaanottaja ei nouda lähetystä postista, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua.

Sisältää makeutusainetta.

Täysksylitolipastilli 500g (noin 877kpl).

Ainesosat:

Makeutusaine (ksylitol 96%), Kiinteyttämisaine (E470b, E466),aromit, luomumustikka ja -karpalojauhe.

Ravintoarvo per 100g:

Energia 1015kJ (242 kcal)
Rasva 1,5g, josta tyydyttynyttä 1,5g
Hiilihydraattia 97g, josta sokereita 0g
Proteiini 0g
Suola 0g

Liiallisella käytölla saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio