Valmistaja: Suklaa

Hammaskeiju PLUS Suklaa 500 g

Tuotekoodi: 290 18,90€ 37,80€/kg
Määrä: kpl

Hammaskeiju PLUS Suklaa.

XyliMind Oy on kehittänyt uuden hammasystävällisen pastillin, jonka teho perustuu ksylitolin ja erytritolin yhteisvaikutukseen karieksen torjunnassa. Tämä hammasystävällinen pastilli on kehitetty osaksi hampaiden päivittäistä omahoitoa ja sen käyttösuositus on sama kuin ksylitolilla ja erytritolilla. 1-3 pastillia viidesti päivässä aina aterian jälkeen. 

Molemmille makeuttajille on olemassa vahva tutkimustausta jonka mukaan ne ehkäisevät hampaiden reikiintymistä. Niiden vaikutusmekanismi on kuitenkin hieman erilainen. 

Alan asiantuntijoiden mukaan tuote, jossa olisi näiden yhdistelmä on tehokkain karieksen torjuja.

Ksylitoli ehkäisee tehokkaasti streptokokin kasvua suussa aterioiden nauttimisen jälkeen kun taas erytritoli estää bakteerimassan, plakin, kiinnittymistä hampaan pintaan. 

Kaikki pastillimme ovat gluteenittomia eikä ne sisällä mitään eläinperäistä. Käyttämämme aromit ovat luontaisia ja lisäaineitakin on vähemmän kuin markkinoiden monissa muissa pastilleissa. Kappalehinnaltaan Hammaskeijut ovat markkinoiden edullisimmat. Koska lisäaineita ei juurikaa ole, jää tilaa aidoille mauille. Sen huomaakin heti ensi maistamalla, sillä pastillimme vievät kielen mennessää niin lapsilla, kuin aikuisillakin. 

Sisältää makeutusainetta.

Ainesosat: 

Makeutusaine 93 %(ksylitoli 70%, erytritoli 30 %), kaakaojauhe, kiinteyttämisaine (E466, E470b), aromi
 
Ravintoarvo / 100g:

Energia 600 kJ (143 kcal)
Rasva 0,6 g, josta tyydyttynyttä 0,4 g
Hiilihydraatti/kolhydrat 93,1 g, josta sokereita 0,1 g ja polyoleja 93 g
Ravintokuitu 1,6 g, proteiini 1,2 g
Suola 0g 
 
Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia. 

Maria

Thursdayna, 20. Augustta, 2020

Arvio:

Tämä on ehdottomasti meidän perheen suosikki päärynä-ksylitolipastillin lisäksi. Miellyttävä maku, joka on riittävän lähellä oikeaa suklaata, muttei ole häiritsevän imelä. Maistuu hyvin myös meidän päiväkoti-ikäiselle (jolla on todella vaativa maku ksylitolipastillien suhteen) aterioiden päätteeksi ja hän sanoikin, että äiti saa tilata näitä lisää, kun ovat niin hyviä. :)