Valmistaja: Maustamaton

Hammaskeiju Maustamaton 700 g

Tuotekoodi: 104 19,90€ 28,43€/kg
Määrä: kpl

Hammaskeiju Maustamaton, täysksylitolipastilli 700g (noin1228 kpl). Nimestään huolimatta Maustamaton ei ole todellakaan mauton, sillä ksylitoli tuo pastilliin oman makean raikkaan makunsa. Pastilli sisältää 98% täysksylitolia. 

Kaikki pastillimme ovat gluteenittomia eikä ne sisällä mitään eläinperäistä. Käyttämämme aromit ovat luontaisia ja lisäaineitakin on vähemmän kuin markkinoiden monissa muissa pastilleissa. Kappalehinnaltaan Hammaskeijut ovat markkinoiden edullisimmat. Koska lisäaineita ei juurikaa ole, jää tilaa aidoille mauille. Sen huomaakin heti ensi maistamalla, sillä pastillimme vievät kielen mennessää niin lapsilla, kuin aikuisillakin. 

 

Sisältää makeutusainetta.

Ainesosat: 

Makeutusaine (ksylitol 98%), Kiinteyttämisaine (E470b, E466)

Ravintoarvo per 100g:

Energia 1015kJ (242 kcal)
Rasva/Fett 1,5g, josta tyydyttynyttä 1,5g
Hiilihydraattia 98g, josta sokereita 0g Proteiini 0g
Suola 0g

Liiallisella käytölla saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia.

Maria

Wednesdayna, 02. Novemberta, 2022

Arvio:

Parhain mitä teidän valikoimistanne löytyy, ei mitään turhaa eikä ylimääräistä sekä maistuu niin perheen aikuisille kuin lapsillekin. Paras näin mietojen makujen ystävälle.

Anton

Mondayna, 31. Januaryta, 2022

Arvio:

Paras täysksylitolipastilli, mitä markkinoilta löytyy. Kotimainen ja hyvä mieto maku. Ei sisällä mitään turhaa, vaan tuote on sitä mitä kuuluukin olla. Hyvää täysksylitolia, eikä mitään ylimääräistä. Varma valinta neutraalien makujen ystäville :)