Valmistaja: Lakritsi

Hammaskeiju Lakritsi 500g kotiin toimitettuna

Tuotekoodi: 405 20,90€ 41,80€/kg
Määrä: kpl
Lisää tietoa tuotteen kotisivulta.

Lakritsin makuinen täysksylitolipastilli 500g (noin 877 kpl). Kotiin toimittettuna Postin pikkupaketti-ehtojen mukaisesti. Toimituskulut sisältyvät hintaa.

HUOM! Tämän vaihtoehdon hintaan on lisätty Postin pikkupaketin toimituskulut. Mikäli tilaat myös muita tuotteita, valitsethan ystävällisesti tuotteen numero 205, sen hinta ei sisällä vielä toimituskuluja. 

Uutta! Laita hyvä kiertämään. Voit nyt tilata paketin myös lahjaksi oman henkilökohtaisen viestin siivittämänä. Huomioithan, että mikäli tilaat paketin suoraan ystäväsi postilaatikkoon ja haluat lisätä toimitukseen oman viestisi, pääset täyttämään sen kassalla erikseen ilmoitettuun kohtaan. 

Pikkupaketin vastaanottaminen: Posti toimittaa lähetykset vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikkoon. Toimitukset tehdään arkipäivisin.

Mikäli lähetys ei mahdu postiluukkuun tai -laatikkoon, se toimitetaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Jos vastaanottaja ei nouda lähetystä postista, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua. 


Sisältää makeutusainetta.

Ainesosat:

Makeutusaine (ksylitol 92%), lakritsijauhe, kiinteyttämisaine (E470b, E466), aromit.

Ravintoarvo/Näringvärde per 100g:

Energia 996kJ (238 kcal)
Rasva 1,5g, josta tyydyttynyttä 1,5g
Hiilihydraattia 96,4g, josta sokereita 1,5g
Proteiini 0g
Suola 0g 

Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia. 

riitta

Tuesdayna, 26. Julyta, 2016

Arvio:

Täydet pisteet tälle ihanalle lakritsanmakuiselle namipastillille! perheemme aikuiset, kouluikäiset pojat ja päiväkoti-ikäiset tytöt olivat kaikki tyytyväisiä uuteen pastillimakuun ja rakenteeseen. aivan ihana tuoteperhe perinteisten kaupan ja apteekin pastillien jälkeen. aito ja säilynyt lakritsan maku ilman ylimääräisiä lisäaineita.