Valmistaja: Hubbis

Hammaskeiju HUBBIS 500 g kotiin toimitettuna

Tuotekoodi: 414 20,90€ 41,80€/kg
Määrä: kpl

Hammaskeiju ksylitolipastilli, HUBBIS 500 g (noin 870 kpl).

HUBBIS on makumatka tivolin taikaan. Sen maku on jotain taianomaista ja jollekin se saattaa tuoda elävänä mieleen omat lapsuusmuistot. Toisen suussa HUBBIS maistuu hattaralta, kun taas toisen herkkunystyrät huutavat tikkaria tai purkkaa. HUBBIKSEN maku on ainutlaatuinen eikä muita vastaavia löydy. Makean raikas maku saa karusellin pyörimään suussasi, etkä takuulla halua hypätä pois näistä kyydeistä! Kaikki pastillimme ovat gluteenittomia eikä ne sisällä mitään eläinperäistä. Käyttämämme aromit ovat luontaisia ja luontaisen kaltaisia, lisäaineitakin on vähemmän kuin markkinoiden monissa muissa pastilleissa. Kappalehinnaltaan Hammaskeijut ovat markkinoiden edullisimmat. Koska lisäaineita ei juurikaa ole, jää tilaa aidoille mauille. Sen huomaakin heti ensi maistamalla, sillä pastillimme vievät kielen mennessää niin lapsilla, kuin aikuisillakin.

HUOM! Tämän vaihtoehdon hintaan on lisätty Postin pikkupaketin toimituskulut. Mikäli tilaat myös muita tuotteita, valitsethan ystävällisesti tuotteen numero 214 HUBBIS 500 g, joka on saman hintainen mutta ei sisällä vielä toimituskuluja.

Uutta! Laita hyvä kiertämään. Voit nyt tilata paketin myös lahjaksi oman henkilökohtaisen viestin siivittämänä. Huomioithan, että mikäli tilaat paketin suoraan ystäväsi postilaatikkoon ja haluat lisätä toimitukseen oman viestisi, pääset täyttämään sen kassalla erikseen ilmoitettuun kohtaan. 

Pikkupaketin vastaanottaminen: Posti toimittaa lähetykset vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikkoon. Toimitukset tehdään arkipäivisin.

Mikäli lähetys ei mahdu postiluukkuun tai -laatikkoon, se toimitetaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Jos vastaanottaja ei nouda lähetystä postista, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua.

Sisältää makeutusainetta.

Ainesosat: 

Makeutusaine (ksylitol 97%), kiinteyttämisaine (E470b, E466), aromit 

Ravintoarvo per 100g:

Energia 1015kJ (242 kcal)
Rasva 1,5g, josta tyydyttynyttä 1,5g
Hiilihydraattia 97g, josta sokereita 0g
Proteiini 0g
Suola 0g

Liiallisella käytölla saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio