Valmistaja: Appelsiini

Hammaskeiju Appelsiini (erytritoli) 500 g

Tuotekoodi: 252 17,90€ 35,80€/kg
9,00€/kk
Määrä: kpl

Hammaskeiju Appelsiini on uusi, ihanan raikas erytritolilla makeutettu hammasystävällinen pastilli. Erytritoli on huomattavasti ksylitolia vatsaystävällisempi eikä se ole laksatiivinen.

Erytritoli on ksylitolin kaltainen luonnollinen makeuttaja, jonka hammashyödyt ovat tutkitusti ksylitolin kaltaiset. Turun yliopiston hammalääketieteen laitokselta vahvistetaan, että tutkimusten mukaan erytritoli säännöllisesti käytettynä vähentää mm. tehokkaasti plakin määrää hampaissa. Erytritoli tunnetaan myös nimellä karppisokeri, joka on lähes täysin kaloritonta. Erytritolin hiilihydraattipitoisuus on käytännössä nolla, sillä se poistuu elimistöstämme muuntumattomana eikä imeydy.

Annostus erytritolipastilleissa on sama kuin ksylitolissakin. 5 g päivässä on riittävä annostus saavuttamaan päivittäiset hyödyt suun terveyden edistämiseksi. Määrällisesti tämä tarkoittaa 2 pastillia jokaisen aterian jälkeen eli yhteensä vähintään 10 pastillia päivittäin. 

Kaikki pastillimme ovat gluteenittomia eikä ne sisällä mitään eläinperäistä. Käyttämämme aromit ovat luontaisia ja lisäaineitakin on vähemmän kuin markkinoiden monissa muissa pastilleissa. Kappalehinnaltaan Hammaskeijut ovat markkinoiden edullisimmat. Koska lisäaineita ei juurikaa ole, jää tilaa aidoille mauille. Sen huomaakin heti ensi maistamalla, sillä pastillimme vievät kielen mennessää niin lapsilla, kuin aikuisillakin. 

Sisältää makeutusainetta, liiallisella käytölla saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia. 

Ainesosat:
Makeutusaine (erytritoli 98%), kiinteyttämisaine (E470b), aromit.

Ravintoarvo per 100 g:

Energia/Energi 0 kJ (0 kcal)
Rasva 1,5g, josta tyydyttynyttä 1,5g
Hiilihydraattia 98 g, josta sokeria 0 g ja polyoleja  98 g
Proteiini 0g
Suola 0g

Maria

Saturdayna, 13. Marchta, 2021

Arvio:

Pirteä ja mukava maku, maistuu meillä hyvin niin lapselle kuin aikuisille. Maku ei ole teennäinen. Herkkävatsaisena tykkään käyttää erytritolipastilleja ja on hyvä, että valikoimaanne on tullut jo niin monenlaisia makuja. Minulla olisi makutoiveina vielä päärynä, mansikka ja vadelma. :)