Valmistaja: Porkkana

Hammaskeiju Porkkana 500g kotiin toimitettuna

Tuotekoodi: 453 22,90€ 45,80€/kg
Määrä: kpl

Hammaskeiju Porkkana on uusin ksylitolipastillimme. Sen ihana ja autenttinen maku saa pohjansa suoraan aidosta porkkanajauheesta. Pastillin rouhea ulkonäkö antaa herkullista osviittaa siitä mitä tuleman pitää ja tämä herkullinen uutuus saakin varmasti niin aikuisten, kuin perheen pienimpienkin hymyn korviin! 

Kaikki pastillimme ovat gluteenittomia eikä ne sisällä mitään eläinperäistä. Käyttämämme aromit ovat luontaisia ja lisäaineitakin on vähemmän kuin markkinoiden monissa muissa pastilleissa. Kappalehinnaltaan Hammaskeijut ovat markkinoiden edullisimmat. Koska lisäaineita ei juurikaa ole, jää tilaa aidoille mauille. Sen huomaakin heti ensi maistamalla, sillä pastillimme vievät kielen mennessää niin lapsilla, kuin aikuisillakin. 


HUOM! Tämän vaihtoehdon hintaan on lisätty Postin pikkupaketin toimituskulut. Mikäli tilaat myös muita tuotteita, valitsethan ystävällisesti tuotteen numero 136, sen hinta ei sisällä vielä toimituskuluja. 

Laita hyvä kiertämään. Voit nyt tilata paketin myös lahjaksi oman henkilökohtaisen viestin siivittämänä. Huomioithan, että mikäli tilaat paketin suoraan ystäväsi postilaatikkoon ja haluat lisätä toimitukseen oman viestisi, pääset täyttämään sen kassalla erikseen ilmoitettuun kohtaan. 


Ainesosat:

Makeutusaine (ksylitol 93%), porkkanasose ja mehu 5%, kiinteyttämisaine (E470b, E466),.

Ravintoarvo per 100g

Energia 1038 kJ (248 kcal)
Rasva 1,5g, josta tyydyttynyttä 1,5g
Hiilihydraattia 96g, josta sokereita 2,7g
Proteiini 0,3g
Suola 0g

Liiallisella käytölla saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio