Valmistaja: Salmiakki

Hammaskeiju Salmiakki (Erytritoli) 500 g

Tuotekoodi: 250 17,90€ 35,80€/kg
9,00€/kk
Määrä: kpl
Lisää tietoa tuotteen kotisivulta.

Erytritolilla makeutettu Salmiakin makuinen hammaspastilli, joka on huomattavasti ksylitolia vatsaystävällisempi.

Erytritoli on ksylitolin kaltainen luonnollinen makeuttaja, jonka hammashyödyt ovat tutkitusti ksylitolin kaltaiset. Turun yliopiston hammalääketieteen laitokselta vahvistetaan, että tutkimusten mukaan erytritoli säännöllisesti käytettynä vähentää mm. tehokkaasti plakin määrää hampaissa. Erytritoli tunnetaan myös nimellä karppisokeri, joka on lähes täysin kaloritonta. Erytritolin hiilihydraattipitoisuus on käytännössä nolla, sillä se poistuu elimistöstämme muuntumattomana eikä imeydy.

NYT UUSI, ENTISTÄKIN HELPOMMIN SUUSSA SULAVA KOOSTUMUS!

Annostus erytritolipastilleissa on sama kuin ksylitolissakin. 5 g päivässä on riittävä annostus saavuttamaan päivittäiset hyödyt suun terveyden edistämiseksi. Määrällisesti tämä tarkoittaa 2 pastillia jokaisen aterian jälkeen eli yhteensä vähintään 10 pastillia päivittäin. 

 

Kaikki pastillimme ovat guteenittomia eikä ne sisällä mitään eläinperäistä. Käyttämämme aromit ovat luontaisia ja lisäaineitakin on vähemmän kuin markkinoiden monissa muissa pastilleissa. Kappalehinnaltaan Hammaskeijut ovat markkinoiden edullisimmat. Koska lisäaineita ei juurikaa ole, jää tilaa aidoille mauille. Sen huomaakin heti ensi maistamalla, sillä pastillimme vievät kielen mennessää niin lapsilla, kuin aikuisillakin. 


Sisältää makeutusainetta.

Ainesosat:
Makeutusaine (erytritoli 91%), salmiakki, lakritsijauhe, kiinteyttämisaine (E470b), aromit.

 

Ravintoarvo per 100 g:

Energia 60 kJ (14 kcal)
Rasva 1,5g, josta tyydyttynyttä 1,5g
Hiilihydraattia 95 g, josta sokeria 2 g ja polyoleja  91 g
Ravintokuitu 6,2 g
Proteiini 1g
Suola 0g

Liiallisella käytölla saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio