Valmistaja: Appelsiini

Hammaskeiju Appelsiini (erytritoli) 500 g kotiin toimitettuna

Tuotekoodi: 452 19,90€ 39,80€/kg
9,00€/kk
Määrä: kpl

Uusi erytritolilla makeutettu hammasystävällinen pastilli, makuna ihanan raikas Appelsiini. 

Kotiin toimittettuna Postin pikkupaketti-ehtojen mukaisesti. Toimituskulut sisältyvät hintaa.

HUOM! Tämän vaihtoehdon hintaan on lisätty Postin pikkupaketin toimituskulut. Mikäli tilaat myös muita tuotteita, valitsethan ystävällisesti tuotteen numero 252, sen hinta ei sisällä vielä toimituskuluja. 

Uutta! Laita hyvä kiertämään. Voit nyt tilata paketin myös lahjaksi oman henkilökohtaisen viestin siivittämänä. Huomioithan, että mikäli tilaat paketin suoraan ystäväsi postilaatikkoon ja haluat lisätä toimitukseen oman viestisi, pääset täyttämään sen kassalla erikseen ilmoitettuun kohtaan. 

Erytritoli on ksylitolin kaltainen luonnollinen makeuttaja, jonka hammashyödyt ovat tutkitusti ksylitolin kaltaiset. Turun yliopiston hammalääketieteen laitokselta vahvistetaan, että tutkimusten mukaan erytritoli säännöllisesti käytettynä vähentää mm. tehokkaasti plakin määrää hampaissa. Erytritoli tunnetaan myös nimellä karppisokeri, joka on lähes täysin kaloritonta. Erytritolin hiilihydraattipitoisuus on käytännössä nolla, sillä se poistuu elimistöstämme muuntumattomana eikä imeydy.

Annostus erytritolipastilleissa on sama kuin ksylitolissakin. 5 g päivässä on riittävä annostus saavuttamaan päivittäiset hyödyt suun terveyden edistämiseksi. Määrällisesti tämä tarkoittaa 2 pastillia jokaisen aterian jälkeen eli yhteensä vähintään 10 pastillia päivittäin. 

Sisältää makeutusainetta, liiallisella käytölla saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia.

Ainesosat:
Makeutusaine (erytritoli 98%), kiinteyttämisaine (E470b), aromit.

Ravintoarvo per 100 g:

Energia 0 kJ (0 kcal)
Rasva 1,5g, josta tyydyttynyttä 1,5g
Hiilihydraattia 98 g, josta sokeria 0 g ja polyoleja  98 g
Proteiini 0g
Suola 0g

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio